Doe sociaal:

elektricien Limburg

“Storing of groepenkast laten vervangen? Schakel uw lokale elektricien in!”

divider3

Elektricien Limburg

Veel klusjes in huis kunt u misschien zelf uitvoeren, maar wanneer we het hebben over elektriciteitswerkzaamheden, dan kunt u deze maar beter doorschuiven naar een deskundige. Er zijn in de provincie Limburg immers voldoende erkende elektriciens beschikbaar. Via deze website kunnen we u gemakkelijk met een van hen in contact brengen.

Meterkastproblemen oplossen

De groepenkast vormt de kern van de elektrische voorziening van uw woning in Limburg. Dit is de plaats waar de elektriciteit wordt verdeeld in groepen en naar de verschillende plekken in uw woning wordt gestuurd. In veel gevallen ligt de oorzaak van de problemen met elektriciteit in de meterkast. Een voorbeeld van een veelvoorkomend probleem is een doorgeslagen stop. Dit kan onder andere gebeuren wanneer er te veel apparaten op één groep zijn aangesloten. Wist u bijvoorbeeld dat volgens de installatienormen alle grote elektrische apparaten (wasmachine, vaatwasser, elektrische verwarmingsinstallatie etc.) op een aparte groep aangesloten dienen te worden? Uw elektricien kan u er alles over vertellen.

Elektrische bedrading en stopcontacten aanleggen

Het aanleggen van elektrische bedrading en stopcontacten zijn gespecialiseerde klussen die u zeker aan een professionele elektricien moet overlaten. Denk eraan dat dit klussen zijn die niet alleen van toepassing zijn op de bouw van nieuwbouwwoningen. Ook wanneer u gaat verbouwen of renoveren in huis kan het nodig zijn om nieuwe elektrische bedrading en nieuwe stopcontacten te plaatsen, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe keuken of bij het bouwen van een aanbouw.

Uiteenlopende elektriciteitsklussen in Limburg

Hierboven gaven we al een aantal voorbeelden van veelvoorkomende elektriciteitsklussen in huis. Om u een nog betere indruk te geven van de werkzaamheden van elektriciens hebben we hier een overzichtje voor u opgesteld met wat nog meer tot het takenpakket van deze vakmannen behoort:

 • Groepenkast vervangen
 • Nieuwe groep in groepenkast plaatsen
 • Spoedklus: stroomstoring
 • Installeren elektrische apparatuur
 • Vervangen van oude elektrische bedrading
 • Vernieuwen van (wand)schakelaars
 • Buitenbekabeling aanleggen
 • Volledige renovatie elektriciteitsnetwerk

Elektriciens met ervaring

Omdat we nauw verbonden zijn met de lokale ondernemingen kunnen we u altijd helpen aan een elektricien in Limburg. Wij werken alleen met erkende elektriciens, zo bent u altijd verzekerd van bewezen vakmanschap, voordelige tarieven, klantvriendelijke service en opperbeste garantievoorwaarden. Op deze manier kunt u vol vertrouwen uw klus uit handen geven. Wat ook niet onbelangrijk is om te vermelden is dat het hier enkel om kleine zelfstandige ondernemers en kleinschalige familiebedrijven in Limburg gaat. Het is ons doel om hun voortbestaan te waarborgen in een tijd waarin de grote bedrijven de markt overheersen.

Wat is het tarief van een elektricien?

U schakelt niet iedere dag de service van een elektricien in, dus misschien hebt u geen idee van wat de gangbare tarieven zijn. U komt er zo achter door hiernaast uw plaats te selecteren om vervolgens een gratis offerte op maat aan te vragen van een elektricien in Limburg voor de klussen die in uw huis uitgevoerd dienen te worden. Deze gratis offerte brengt geen verplichtingen met zich mee.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Limburg

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
Ik heb nu goed kunnen vergelijken welke prijs er samenhangt met de kwaliteit. Goede service! – K. Kooistra | Kerkrade
Het vergelijken van offertes geeft je goed inzicht in de mogelijkheden. Bedankt voor deze dienst. – G. Bulthoven | Panningen
... al snel kreeg ik 4 offertes van elektriciens uit de buurt. Ik heb gekozen voor het bedrijf met de meeste ervaring. Goede dienst. – J. Smit | Geleen

rating starsMomenteel hebben wij 49 beoordelingen ontvangen:

divider3