Doe sociaal:

bouwbedrijf Venlo

Type code over*: captcha

Kies het beste bouwbedrijf, vergelijk gratis offertes!

Vul het formulier in en ontvang direct offertes van bouwbedrijven uit Venlo. Offertes vergelijken bespaart gemiddeld 32,7%!

Door een offerte aan te vragen helpt u het MKB in Venlo om zo vakmanschap te behouden en lokale werkgelegenheid te vergoten.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Limburg

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • Binnen 1 uur ontvangt u meerdere offertes
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit Venlo en e.o.
 • Op 7 August 2022 zijn er 17 offerte aanvragen ingediend.

divider3

Bouwbedrijf Venlo

Het is ons streven om u naar tevredenheid in contact te brengen met een gekwalificeerd bouwbedrijf in Venlo dat als geen ander aan uw bouwwensen kan voldoen. Binnen ons uitgebreide netwerk aan bouwbedrijven hebben we alle disciplines van de bouwwereld verenigd. We weten daarom altijd wel een goede match voor u te vinden.

Gespecialiseerde bouwbedrijven

Ieder mens is anders en daarom bestaan er ook talloze woonwensen. Waar vindt u bouwbedrijven die effectief op deze uiteenlopende wensen kunnen inspringen? Voorheen was dat geen gemakkelijke klus, daarom zijn wij deze website opgestart en zijn we een succesvolle samenwerking gestart met het lokale bedrijven. Dit houdt in dat we beschikken over een bestand met talloze bouwbedrijven, ook in Venlo; van veelzijdige bouwbedrijven tot zeer gespecialiseerde bouwbedrijven. Waaruit bestaat uw bouwproject? Uit het bouwen van een landelijke woning, een stadswoning, een hypermoderne villa of een duurzame bungalow? Dien hier uw project in en we zorgen ervoor dat u diverse offertes op maat krijgt.

Onderhoud en renovatie

Een woning in Venlo is eigenlijk nooit af. Er zijn altijd wel onderhoudsklussen die uitgevoerd zouden moeten worden, zoals het bijwerken van het schilderwerk, een inspectie van het houtwerk, gevels die een onderhoudsbeurt kunnen gebruiken of kozijnen die vervangen moeten worden. Of wat dacht u van een badkamer- of keukenrenovatie na verloop van tijd? Misschien bent u ondertussen wel uitgekeken op uw woonkamer en wilt u deze eens grondig renoveren of uitbreiden? Dan is er niets zo handig als u kunt vertrouwen op de klantvriendelijke service en het pure vakmanschap van het plaatselijke bouwbedrijf.


Kleine en middengrote bedrijven

Voor alle duidelijkheid; we maken ons hard voor het MKB in Venlo. U hoeft dus niet bang te zijn dat we u introduceren bij onpersoonlijke prijsvechters, waar de mate van kwaliteit vaak twijfelachtig is. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn stellen we aan de bouwbedrijven in ons netwerk de eis dat er met gekwalificeerd personeel wordt gewerkt. Een absolutie garantie voor:

 • Degelijk vakmanschap
 • Heldere prijsopgave
 • Duidelijke prijsafspraken
 • Betaalbare tarieven
 • Professionele klachtenafhandeling
 • Prima garantievoorwaarden

Gratis offerte van uw bouwbedrijf

Hier kunt u eenvoudig via de digitale weg een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor de werkzaamheden die u graag uitgevoerd wilt zien. We zorgen dat u spoedig antwoord krijgt van een geschikt bouwbedrijf in Venlo.

Werkgebied

Dit zeggen klanten over ons
Al snel kon ik 4 verschillende offertes vergelijken. Zo had ik een goed overzicht van de prijs en kwaliteit. Deze website en service raad ik iedereen aan. – G.K. Menes | Venlo
Op deze manier kan ik direct diverse bedrijven met elkaar vergelijken en overzichtelijk prijzen naast elkaar leggen... – J. Hut | Venlo
Echte vakmanschap komt van een lokaal bouwbedrijf. De persoonlijke service vond ik erg prettig. Goede service en vriendelijke medewerkers! – A. Boer | Venlo

rating stars59 beoordelingen dusver:

mening klanten
Offerte aanvragen

divider3

Werkgebied informatie