Doe sociaal:

Aanbouw Limburg

“Laat uw aanbouw uitvoeren door een erkend bedrijf uit uw eigen regio”

divider3

Aanbouw Limburg

Vindt u het fijn wonen op dat mooie plekje in Limburg, maar zou u graag wat groter willen wonen? Dan hebben wij voor u hier de oplossing; we hebben namelijk een team klaarstaan dat gespecialiseerd is in het bouwen van een aanbouw aan woningen. Neem hieronder contact met ons op om met dit team alle mogelijkheden te onderzoeken.

Alle soorten aanbouw in Limburg

Er zijn heel veel leuke manieren om uw woning in Limburg uit te breiden met een aanbouw. U zult er nog versteld van staan. Misschien zoekt u wel meer ruimte in de vorm van een bijkeuken, die u onder andere als voorraadruimte kunt gebruiken? Wilt u meer leefruimte in de vorm van een extra zitkamer, dan is een mooie serre een beter idee. Het is ook mogelijk om een erker aan uw huis te bouwen, ideaal als speelruimte voor de kids. Zou u graag wat meer ruimte willen op een van de slaapkamers in huis, denk dan eens aan een dakkapel. U ziet, er zijn mogelijkheden te over.

Voordelen van een aanbouw

Hierboven kwam al een van de belangrijkste voordelen van een aanbouw aan bod, namelijk meer leefruimte. Maar dat is zeker niet het enige voordeel. Een aanbouw zorgt ook voor meer lichtinval in huis en levert een waardestijging van uw woning op. Wanneer u onze aanbouw vakmannen in Limburg uw klus uit laat voeren kunt u rekenen op nog meer voordelen:

 • Vakmannen met jarenlange ervaring
 • Snelle en efficiënte service
 • Klantvriendelijke instelling
 • Hoogste kwaliteit materialen
 • Altijd garanties op uw aanbouw
 • Scherpe prijzen

Consument en vakman bij elkaar brengen

Deze website is ontstaan, omdat we ontdekten dat veel mensen graag online op zoek gaan naar een vakman. Het probleem is echter dat het online vaak moeilijk te achterhalen is of u wel of niet met een betrouwbaar iemand van doen hebt. Wij hebben voor u een strenge selectieprocedure uitgevoerd en accepteren alleen maar professionele aanbouwbedrijven. Zo bent u verzekerd dat u met een betrouwbaar bedrijf uit uw eigen regio zaken doet.

Betrokken aanbouwbedrijven in Limburg

We willen ook graag dat u weet dat we u alleen voorstellen aan kleine en middengrote aanbouwbedrijven in Limburg. Het idee hierachter is om deze hardwerkende bedrijven in uw omgeving weer meer zichtbaarheid te geven in de harde concurrentiestrijd vanwege de opmars van de grote bedrijven. Het zou zonde zijn als de betrokken bedrijven het onderspit zouden moeten delven, want het is immers alleen hier waar u nog kunt rekenen op een klantgerichte behandeling en nauwkeurig vakwerk.

Gratis aanbouw offerte

Maar wat gaat zo’n aanbouw wel niet kosten? U zult zien dat de prijzen van onze gekwalificeerde aanbouw vakmannen in Limburg heel aantrekkelijk zijn. Door uw plaats te selecteren kunt u meteen een offerte op maat aanvragen door uw aanbouw-wensen aan ons door te geven. Wij staan ervoor garant dat u snel antwoord krijgt van de meest geschikte bedrijven en vakmensen voor uw aanbouw werkzaamheden.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Limburg

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
Zeer snelle en betrouwbare service. Een echte aanrader! – R. Meijer | Roermond
De lokale ondernemer heeft het al zwaar. Goed initiatief om zo werkgelegenheid te behouden. – L. Bultena | Sittard
Geen rare fratsen, gewoon vakmensen bij mij uit de buurt. Ik ben goed geholpen. – B. Brontsema | Geleen

rating starsMomenteel hebben wij 71 beoordelingen ontvangen:

divider3